dissabte, 20 de desembre del 2014

Bones festes!!

Ja arribem al final del 1r trimestre,  ha passat volant!! Esperem que passeu molt bones vacances, ens anirà bé per agafar forces i preparar el 2n trimestre,  moltes gràcies per tot i pel detall de Nadal,  i dedcanseu i gaudiu d'aquest dies de vacances, fins l'any vinent!











dijous, 11 de desembre del 2014

De la llavor a la planta

El dia 1 de desembre vàrem plantar pésols a la classe. Els hem tingut uns dies regats i a dins a la classe. I aquest és el resultat. Properament els portarem cap a casa per poder compartir amb vosaltres l'evolució del la llavor a la planta.

LA MARATÓ A L'ESCOLA MAR I CEL




El proper dissabte 13 de desembre de 2014 a l'escola celebrem una jornada a favor de la Marató de TV3, per recollir diners per la causa que impulsa. 


Aquest any va dedicada a les malalties del cor. Per aquest motiu des de l'escola i la nostra classe de 3r hem estat treballant aquest tema. 
Hem recollit aliments per una panera que es sortejarà el dissabte 13.Amb el lema: 




A més a més hi haurà una activitat atlètica: "VINE A CÓRRER PER LA MARATÓ DE TV3". 


Hi haurà també moltes activitats per a nens i nenes: jocs, tallers, contes, sorteigs, serà molt divertit!! Us  convidem a participar en la festa que organitza l'escola i l'AMPA per aquest objectiu benèfic. Si veniu us ho passareu molt bé!! 

dimarts, 9 de desembre del 2014

PREPARANT LA DECORACIÓ NADALENCA DE L'ESCOLA

En col·laboració amb els alumnes de 5è B i P5, els nens i nenes de 3r estem preparant la decoració nadalenca de l'escola. Aquestes imatges són del divendres que vàrem fer pompons amb paper de seda.